IT Markedsføring og SEO

Kig ind på Innosites med speciale i hjemmesider og IT markedsføring.

Er din hjemmeside søgemaskineoptimeret? Hvad står der i din sidetitel?

Står der “Forside”  “domænenavn”  “firmanavn” som de første ord i din sidetitel (står i browserfanen øverst)- så skal du havde gjort noget, der skal stå de optimale søgeord for din hjemmeside. Sidetitel er det vigtigste element for din placering i søgeresultaterne, du SKAL bruge de 70 tegn på vigtige søgeord

Hjemmesiden sælger ikke sig selv!

Der er et stykke arbejde, der skal  gøres, og du bestemmer selv, hvor meget du vil være med i processen.
Du bliver løbende informeret om, hvad vi laver, modsat mange andre bureauer, som holder kortene tæt til kroppen med, hvilke opgaver de foretager sig.
Der er mange muligheder for at markedsføre hjemmesiden uden at det koster andet end din tid. Mange virksomheder, som tilbyder denne service, overtager helt den rolle, og kunden får ikke en oplæring i at bruge redskaberne. Vi mener, at det er vigtigt, at du som kunde er med i processen.

Skaf dig viden om dine konkurrenter og brug det i din markedsføring

Hvem linker til dine konkurrenter? Disse links kan bruges i den vigtige linkbuilding.
Hvor populær er konkurrenten?
Hvilke søgeord giver dem topplaceing i Google?

Data

Du har brug for forskellige data, der kan fortælle dig, hvordan du klarer dig i søgemaskinerne i forhold til dine konkurrenter – og ikke mindst om det du gør af forbedringer, er noget der virker.
Du har behov for en statistik, der fortæller dig om dine besøgende, og hvor du kan følge dem realtime, mens de bevæger sig rundt på din hjemmeside.

Synlighed på nettet er en proces, der skal søgemaskineoptimeres

Synlighed på nettet er noget, som skal holdes ved lige – med dét bliver du aldrig færdig. Det er ikke nok bare at gøre det én gang og så ligge det på hylden, der skal følges op med jævne mellemrum. Links til hjemmesiden fra relevante sider er noget af det allervigtigste for at få en god placering. Derfor skal du kende dine konkurrenter og finde nogle relevante links for dig, så vi kan hjælpe dig med den vigtige linkbuilding fra relevante sites.

Sociale medier

Som Facebook, Twitter, YouTube og ikke mindst Google+, fylder mere og mere. Både i hverdagen, men også generelt på nettet. Det er går ikke forbi på søgemaskinerne, som lytter mere og mere til hvad der sker på de store sociale medier. Derfor skal du også være tilstede der.
Få en Google + profil og til-knyt den til din hjemmeside, google maps/places

Her får du hjælp til selvhjælp eller lader os gøre det grove arbejde

Sammen laver vi en strategi for markedsføringen.

Du betaler kun for den tid, der bruges. Vi er altid klar med rådgivning til din virksomhed over telefonen eller via fjernsupport.
Vi stiller forskelligt litteratur og konkrete how-to guides til rådighed for dig, så der er en del hjemmearbejde. Alternativt kan du betale dig fra det og lade os gøre arbejdet.

I samarbejde finder vi ud af, hvordan du ønsker fordelingen.